Steven Desair

Sociaal ondernemer met passie voor eten en ecologie

Oprichter Eatmosphere

Eatmosphere is een non-profit organisatie gevestigd in Brussel die overschotten recupereert en doneert en mensen bewust maakt van voedselverspilling. Winnaar van de Gault & Millau Culinary Innovators Sustainability Award 2018.

Maxime Willems

Wetenschapper en chef

Oprichter Proef! Foodlab en incubator

Proef! is een mix van voedsel, wetenschap en innovatie. Een keuken en een testlab in één ruimte. Maxime heeft de Gault & Millau Culinary Innovators Education Award 2017 gewonnen.

Bo Bogaert

Journalist en redacteur

Gespecialiseerd in het vertalen van gepassioneerde verhalen naar prettig te lezen artikelen. Ze schreef ook de interviews in ons boek ‘Meer dan de rest’.

Marsel Stoopen

Grafisch ontwerp

Marsel visualiseert al onze gegevens op een mooie en gestrucureerde manier. Hij ontwerpt al voor Eatmosphere sinds het prille begin.

Lies Engelen, Quentin Mailet,

Geert de Taeye

Fotografie 

Ze brengen onze evenementen en verhalen op een tijdloze manier tot leven en brengen het beste in mensen naar boven bij elke foto.

Terroir explores the past, present and future of our local food. A research project by Eatmosphere and Proef

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Supported by: